Skip links

Saneeraus

Rakennusliikkeen luottokumppani, joka uudistaa huoneisto- ja talosaunat yli 100 000 saunan kokemuksella. Oman tehdastuotantomme vuoksi asunnossa ei tarvitse turhaan käyttää aikaa puutavaran sahaamiseen ja kasaamiseen - kannamme tehdasvalmisteiset tuotteet suoraan asennusta varten asuntoon. Palvelemme myös taloyhtiöitä.

Saunan saneeraukset

Saunatalo on luotettava saunaurakoitsija kymmenien tuhansien saunojen kokemuksella. Olemme toteuttaneet tuhansia erilaisia kohteita ympäri Suomen. Paikalla rakennetun saunan suunnittelu ja valmistus käsittää meillä niin yksittäiset saunat kuin suuremmatkin saunaosastot. Urakka kattaa tarvittaessa kaiken alusta loppuun – aina viimeistelyyn ja listojen asennukseen asti.
Oma tuotantomme mahdollistaa urakan tehokkaan läpiviennin ja aikatauluissa pysymisen.

Kylpyhuoneen alakatot

Perinteisen alakattorakentamisen lisäksi olemme kehittäneet elementtirakenteisen alakaton, joka mahdollistaa tehokkaan alakattojen rakentamisen suuriin kohteisiin. Ratkaisussamme katto aukeaa ilman saumoja mistä tahansa kohtaa, jolloin alakattoon ei tarvita erillisiä luukkuja talotekniikkaa varten.

Kattopinta säilyy eheänä ja kauniina ja kattoon sijoitettavaa tekniikkaa on helppo tarkastella ja huoltaa. Elementtirakenteinen alakatto voidaan toteuttaa mistä tahansa paneelilaadusta. Ripustinjärjestelmämme vakiovärinä on valkoinen, mutta sitä on mahdollista tilata myös muissa väreissä.

Kysy lisää alakattoratkaisuista myynniltämme.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN

Tero Pussinen
/ Yksikönpäällikkö, Pirkanmaa

040 063 4465
tero.pussinen@saunatalo.fi

Juha Kovero
/ Myyntipäällikkö, Uusimaa

050 501 1290
juha.kovero@saunatalo.fi