Skip links

Sujuvat saunaremontit

Toimimme rakennusliikkeiden pitkäaikaisena luottokumppanina huoneisto- ja talosaunojen ajatuksella tehdyissä uudistuksissa. Oman tehdastuotantomme ansiosta remontissa ei käytetä turhaan aikaa puutavaran sahaamiseen ja kasaamiseen, vaan kannamme tehdasvalmisteiset tuotteet suoraan asennusta varten asuntoon. Palvelemme myös taloyhtiöitä.

Saunan saneeraukset

Olemme toteuttaneet vuosikymmenten varrella tuhansia erilaisia saunaremontteja yksittäisistä löylyhuoneista suuriin saunaosastoihin. Urakka kattaa haluttaessa kaiken alusta loppuun – aina viimeistelyyn ja listojen asennukseen asti.

Oma tuotantomme mahdollistaa urakan tehokkaan läpiviennin, jolloin käyttötauko jää lyhyeksi ja häiriö asukkaille on mahdollisimman pieni.

Kylpyhuoneen alakatot

Perinteisen alakattorakentamisen lisäksi olemme kehittäneet elementtirakenteisen alakaton, joka mahdollistaa tehokkaan alakattojen rakentamisen suuriin kohteisiin. Ratkaisussamme katto aukeaa ilman saumoja mistä tahansa kohtaa, jolloin alakattoon ei tarvita erillisiä luukkuja talotekniikkaa varten.

Kattopinta säilyy eheänä ja kauniina ja kattoon sijoitettavaa tekniikkaa on helppo tarkastella ja huoltaa. Elementtirakenteinen alakatto voidaan toteuttaa mistä tahansa paneelilaadusta. Ripustinjärjestelmämme vakiovärinä on valkoinen, mutta sitä on mahdollista tilata myös muissa väreissä.

Kysy lisää alakattoratkaisuista myynniltämme.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN

Sampo Katainen
/ Pirkanmaa

050 401 1495
sampo.katainen@saunatalo.fi

Juha Kovero
/ Uusimaa