Skip links

Saunat uudiskohteisiin

Olemme Suomen johtava saunojen valmistaja ja järjestelmätoimittaja. Saunarakentamisen palvelukokonaisuuteemme kuuluu myös alakattorakentaminen, joka pitää sisällään perinteiset paneelialakatot sekä elementtirakenteiset alakatot, joilla voidaan tehostaa erityisesti suurien kohteiden läpimenoaikaa.

Oman tehdastuotantomme ja logistiikkamme taustalla on vuosikymmenten tuoma asiantuntijuus. Kun saunojen ja alakattojen valmistus siirretään rakennustyömaalta tehdasolosuhteisiin, työmaan kokonaistyöaika vähenee merkittävästi.

Saunat järjestelmätoimituksena

Rakennamme jo tehdasolosuhteissa saunan asiakkaallemme mahdollisimman valmiiksi: näin edistämme osaltamme nopeatahtisen rakennushankkeen läpivientiä toimittamalla rakennusliikkeille ja rakennuttajille tarpeisiin räätälöidyt valmiit, helposti ja nopeasti asennettavat saunat.

Tehdastuotantomme varmistaa tasalaatuisuuden, mittatarkkuuden ja nopean asennuksen. Saunassa käytetyt rakenneratkaisut ovat alan normien mukaisia ja rakennuttajien hyväksymiä. Saunatoimitus suunnitellaan yhdessä asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi kokonaisuudeksi.
Asennustoimintamme takaa laadukkaan lopputuloksen: asennamme ja viimeistelemme saunat lauteita myöten valmiiksi. Asennustyön sujuvuuden varmistamiseksi olemme tehneet työmaalle ohjeistuksen elementtisaunojen vastaanottoon.

Kylpyhuoneen alakatot

Perinteisen alakattorakentamisen lisäksi olemme kehittäneet elementtirakenteisen alakaton, joka mahdollistaa tehokkaan alakattojen rakentamisen suuriin kohteisiin. Ratkaisussamme katto aukeaa ilman saumoja mistä tahansa kohtaa, jolloin alakattoon ei tarvita erillisiä luukkuja talotekniikkaa varten.

Kattopinta säilyy eheänä ja kauniina ja kattoon sijoitettavaa tekniikkaa on helppo tarkastella ja huoltaa. Elementtirakenteinen alakatto voidaan toteuttaa mistä tahansa paneelilaadusta. Ripustinjärjestelmämme vakiovärinä on valkoinen, mutta sitä on mahdollista tilata myös muissa väreissä.

Kysy lisää alakattoratkaisuista myynniltämme.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN

Sampo Katainen
/ Pirkanmaa

050 401 1495
sampo.katainen@saunatalo.fi

Juha Kovero
/ Uusimaa