Skip links

Yritys

Saunatalo on Suomen suurin saunojen ja paneelialakattojen rakentaja. Toimitamme saunakokonaisuudet asiakkaillemme kerrostalo- tai rivitalotyömaille kohdekohtaisten vaatimusten mukaisesti. Toteutamme myös monipuolisia kylpylä- tai hotellisaunakokonaisuuksia. Valmistamme myös laadukkaita puukalusteita pesu- ja kylpyhuonetiloihin. Työllistämme yli 100 saunarakentamisen ammattilaista.

Saunatalo syntyi, kun Oriveden Erikoiselementti Oy ja E-S Saunatalo Oy yhdistivät voimansa vuoden 2013 aikana ja fuusioituivat heinäkuussa 2014 Saunatalo Oy:ksi. Palvelemme nykyisin entistä leveämmin hartein yhteisen liikemerkin - Saunatalo - alla. Nimi kertoo toimintamme ja osaamisemme ytimen ja laajuuden. Asiakas saa saunan rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvät kaikki palvelut yhdestä ja samasta talosta. Toimitamme asiakkaan toiveen mukaan saunat joko elementtirakenteisina tai paikalla tehden. Palveluumme kuuluu monipuolisesti myös laude- ja kalustetoimitukset saunatiloihin.

Palvelemme yritysasiakkaita ja yksityisiä henkilöitä pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Meiltä saa asiakaskohtaisen toteutuksen oli kyse sitten uudisrakennus- tai remontointikohteesta, elementtirakenteisesta tai paikalla rakennettavasta saunasta, saunan sisustamisesta tai kalusteista. Olemme sauna-ammattilaisia - teemme kuhunkin kohteeseen yksilöllisen suunnittelun sekä laadukkaan ja kustannustehokkaan toteutuksen – siksi tänä päivänä yli 100 000 suomalaisessa kodissa kylvetään valmistamissamme saunoissa. Tervetuloa Saunatalon asiakkaaksi!

PEFC - Sertifikaatti

Olemme sitoutuneet mm seuraaviin vastuullisuusperiaatteisiin. PEFC - Käyttämämme kuusi ja mäntypaneelin puuraaka-aine on pääosin tuotettu sertifioiduissa metsissä. PEFC on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa.

  • Nolla tapaturmaa - Olemme sitoutuneet rakennusalan yhteiseen tavoitteeseen nollasta työtapaturmasta.
  • Rakentamisen laatu - Olemme RALA-sertifioitu yritys ja noudatamme hyvää vastuullista ja laadukasta rakentamistapaa. Meille on kunnia-asia valmistaa laadukkaita saunoja.
  • Vastuullinen työnantajuus - Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Mittaamme ja edistämme työhyvinvointia säännöllisesti.
  • Läpinäkyvyys - Suurimmat asiakkaamme auditoivat toimintamme säännöllisesti.

Referenssit

SRV:n Kalasataman Redin Majakka, johon toteutimme 96 huoneistosaunaa, sekä viisi talosaunaa. Tapiolan kaupunkikeskuksen toinen vaihe, korkeatasoiset Hattara, Taiantaika ja Tammen Taittaja.

JM Suomi Oy Vaapukkapiha Lauttasaaressa, Höyhensaari Pasilassa, Espoon Visertäjä, Helsingin Minna

Tampereen Ranta-Tampellaan olemme toteuttaneet tai toteutamme esimerkiksi kohteet As Oy Tampereen Ykköspurje, As Oy Tampereen Aallonharja, As oy Tampereen StyyriAs Oy Tampereen Fokka ja As Oy Tampereen Försti.

Saunaravintola Kuuma, jossa voi nauttia löylyistä Tmpereen keskustassa Saunatalon lauteilla.

Espoon Niittyhuippu, johon urakoimme 70 elementtisaunaa, talosaunan, yli 1000 neliömetriä pesuhuoneiden alakattoja sekä yli 5000 neliömetriä parvekkeiden pielien ja kattojen cardointia.

Lemminkäisen (nykyinen YIT) Jätkäsaaren korttelin As Oy Saukonpaaden Loisto, As Oy Helsingin Ruori, As Oy Helsingin Meriluoto, As Oy Helsingin Meripihka, As Oy Helsingin Kompassi yhteensä 160 saunaa ja 1800 neliömetriä alakattoja.

Palvelutalo Wilman kodin yhteissauna ja paneelialakatot sekä As Oy Lappeenrannan Näyttämö, Rakennusliike Evälahti Oy

Consti KOY Lahden Kulmala, 23 saunan saneeraus RST-lauteilla

Hartela Painiityn alue mm. As Oy Heikunankuja, As Oy Heikunanpuisto, TA Pikkulotankuja, As Oy Lotankallio, As Oy Lotanrinne, As Oy Lotanmäki, As Oy Lotanpuisto, As Oy Lumitähti. Reilusti yli 100 saunaa sekä elementtirakenteisena, että paikalla rakentaen.

Lujatalo Satamakatu Tampere 230 asunnon kokonaisuus, jossa vanha teollisuusrakennus saneerattiin asunnoiksi ja rakennusta korotettiin kahdella kerroksella