Skip links

Yritys

Saunatalo on Suomen suurin saunojen ja paneelialakattojen rakentaja. Toimitamme saunakokonaisuudet asiakkaillemme kerrostalo- tai rivitalotyömaille kohdekohtaisten vaatimusten mukaisesti. Toteutamme myös monipuolisia kylpylä- tai hotellisaunakokonaisuuksia. Valmistamme myös laadukkaita puukalusteita pesu- ja kylpyhuonetiloihin. Työllistämme yli 100 saunarakentamisen ammattilaista.

Saunatalo syntyi, kun Oriveden Erikoiselementti Oy ja E-S Saunatalo Oy yhdistivät voimansa vuoden 2013 aikana ja fuusioituivat heinäkuussa 2014 Saunatalo Oy:ksi. Palvelemme nykyisin entistä leveämmin hartein yhteisen liikemerkin - Saunatalo - alla. Nimi kertoo toimintamme ja osaamisemme ytimen ja laajuuden. Asiakas saa saunan rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvät kaikki palvelut yhdestä ja samasta talosta. Toimitamme asiakkaan toiveen mukaan saunat joko elementtirakenteisina tai paikalla tehden. Palveluumme kuuluu monipuolisesti myös laude- ja kalustetoimitukset saunatiloihin.

Palvelemme yritysasiakkaita ja yksityisiä henkilöitä pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Meiltä saa asiakaskohtaisen toteutuksen oli kyse sitten uudisrakennus- tai remontointikohteesta, elementtirakenteisesta tai paikalla rakennettavasta saunasta, saunan sisustamisesta tai kalusteista. Olemme sauna-ammattilaisia - teemme kuhunkin kohteeseen yksilöllisen suunnittelun sekä laadukkaan ja kustannustehokkaan toteutuksen – siksi tänä päivänä yli 100 000 suomalaisessa kodissa kylvetään valmistamissamme saunoissa. Tervetuloa Saunatalon asiakkaaksi!

Rekrytointi

Avoimet työpaikat

NYT HAEMME SISUSTUSKIRVESMIESTÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Tarjoamme nykyiselle tai tulevalle saunarakentamisen ammattilaiselle siistin sisätyön, työhön tarvittavan perehdytyksen, laadukkaat työkalut, sekä mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin. Olemme Suomen johtava saunarakentaja ja työllistämme valtakunnallisesti yli 40 saunatimpuria. Saunatalo on valittu yhdeksi Suomen lupaavimmista kasvuyrityksistä kansallisessa Kavu Open kilpailussa 2021.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi saunan ja alakaton koolaustyöt, panelointi sekä saunojen viimeistely ja lauteiden asennus. Tyypillinen työkohteemme on asuinkerrostalo, mutta rakennamme vuosittain myös kymmeniä julkisten tilojen saunoja. Mikäli sinulla ei vielä ole osaamista itsenäiseen työskentelyyn, koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä työssä onnistumiseen on asenne työtä kohtaan, eli halu tehdä laadukkaita saunoja. Saunatalo Oy on Suomen merkittävin saunojen ja alakattojen rakentaja.

Rakennamme vuosittain noin 3000 saunaa toiminta-alueillamme Etelä-Suomessa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Liikevaihtomme on yli yhdeksän miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme yli 100 sauna-alan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat Suomen merkittävimmät rakennusliikkeet.

Lisätietoja ja hakemukset aluepäällikkö Timo Lehtosaari, timo.lehtosaari@saunatalo.fi

Muut työpaikat

Haluatko työskennellä Suomen suurimman saunarakentajan palveluksessa? Osoita kiinnostuksesi joko soittamalla meille tai lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen info@saunatalo.fi Tyypillisesti haemme palvelukseen sisustuskirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle tai Pirkanmaalle. Tehtaamme sijaitsevat Orivedellä, jossa meillä työskentelee useita puunjalostuksen ammattilaisia.

PEFC - Sertifikaatti

Olemme sitoutuneet mm seuraaviin vastuullisuusperiaatteisiin. PEFC - Käyttämämme kuusi ja mäntypaneelin puuraaka-aine on pääosin tuotettu sertifioiduissa metsissä. PEFC on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa.

  • Nolla tapaturmaa - Olemme sitoutuneet rakennusalan yhteiseen tavoitteeseen nollasta työtapaturmasta.
  • Rakentamisen laatu - Olemme RALA-sertifioitu yritys ja noudatamme hyvää vastuullista ja laadukasta rakentamistapaa. Meille on kunnia-asia valmistaa laadukkaita saunoja.
  • Vastuullinen työnantajuus - Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Mittaamme ja edistämme työhyvinvointia säännöllisesti.
  • Läpinäkyvyys - Suurimmat asiakkaamme auditoivat toimintamme säännöllisesti.

Referenssit

SRV:n Kalasataman Redin Majakka, johon toteutimme 96 huoneistosaunaa, sekä viisi talosaunaa. Tapiolan kaupunkikeskuksen toinen vaihe, korkeatasoiset Hattara, Taiantaika ja Tammen Taittaja.

JM Suomi Oy Vaapukkapiha Lauttasaaressa, Höyhensaari Pasilassa, Espoon Visertäjä, Helsingin Minna

Tampereen Ranta-Tampellaan olemme toteuttaneet tai toteutamme esimerkiksi kohteet As Oy Tampereen Ykköspurje, As Oy Tampereen Aallonharja, As oy Tampereen StyyriAs Oy Tampereen Fokka ja As Oy Tampereen Försti.

Saunaravintola Kuuma, jossa voi nauttia löylyistä Tmpereen keskustassa Saunatalon lauteilla.

Espoon Niittyhuippu, johon urakoimme 70 elementtisaunaa, talosaunan, yli 1000 neliömetriä pesuhuoneiden alakattoja sekä yli 5000 neliömetriä parvekkeiden pielien ja kattojen cardointia.

Lemminkäisen (nykyinen YIT) Jätkäsaaren korttelin As Oy Saukonpaaden Loisto, As Oy Helsingin Ruori, As Oy Helsingin Meriluoto, As Oy Helsingin Meripihka, As Oy Helsingin Kompassi yhteensä 160 saunaa ja 1800 neliömetriä alakattoja.

Palvelutalo Wilman kodin yhteissauna ja paneelialakatot sekä As Oy Lappeenrannan Näyttämö, Rakennusliike Evälahti Oy

Consti KOY Lahden Kulmala, 23 saunan saneeraus RST-lauteilla

Hartela Painiityn alue mm. As Oy Heikunankuja, As Oy Heikunanpuisto, TA Pikkulotankuja, As Oy Lotankallio, As Oy Lotanrinne, As Oy Lotanmäki, As Oy Lotanpuisto, As Oy Lumitähti. Reilusti yli 100 saunaa sekä elementtirakenteisena, että paikalla rakentaen.

Lujatalo Satamakatu Tampere 230 asunnon kokonaisuus, jossa vanha teollisuusrakennus saneerattiin asunnoiksi ja rakennusta korotettiin kahdella kerroksella